Atlantis Online
July 04, 2022, 06:35:27 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Were seafarers living here 16,000 years ago?
http://www.canada.com/victoriatimescolonist/news/story.html?id=34805893-6a53-46f5-a864-a96d53991051&k=39922
 
  Home Help Arcade Gallery Links Staff List Calendar Login Register  

Problems

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14   Go Down
  Print  
Author Topic: Problems  (Read 15955 times)
Europa
Administrator
Superhero Member
*****
Posts: 4318



« Reply #120 on: July 23, 2008, 03:18:48 pm »

Hi Tom,

The page takes an awful long time to load because we have so many forums on it.  The way to get around quickest is to use the little white box that says "Go" on it and then go to the forum you want.  You can move around within seconds if you use that box!

Having said that, we probably will be pairing down some of the stuff we added to the page, but the problem that Bianca was referring to is actually related to the server that AO is on, not AO itself.  There is a "glitch" that happens sometime.

I adjusted your look and layout preferences like I just did Bianca's, so hopefully you can post faster!

If either of you wants to let me know if the forum was any faster this afternoon, by all means let me know!  My connection during the day is a DSL one, but our entire server is pretty slow, so it has always been pretty slow for me!

All the best,

Europa
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum
Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy